søndag 25. april 2010

Lang helg....

Etter en uke som har vært ett sant kaos, så kunne "vi" endelig ta helg, og ha litt roligere dager.
Thea er som kjent for de fleste nå, innlagt med lungebetennelse og infeksjoner.
Turen bort til sykehuset blir bare lengre og tyngre for hver gang vi må inn dit, men det er greit å være der, når man først må.. For da er det som regel en grunn til det!
Denne gangen drøyde vi det nok litt for lenge, enda vi snakket med de tidlig på dagen, pga feber.
Det er jo mye influensa som går akkurat nå, og den er kjip nok å bli kvitt for "vanlige" mennesker, med ett normalt immunforsvar.. Formen har dessverre ikke bedret seg betraktelig i helga heller, og feberen som var på vei ned, blomstret opp igjen i går kveld.. Så i dag blir det byttet til en ny type antibiotika, og deretter er det bare å krysse fingrene.
Har egentlig ikke noe fornuftig å komme med... Thea holder ut, og det må hun jo bare fortsette med. Kunne man bare byttet!
Men nå skal jeg ta turen tilbake til min skjønne kone, så får dere andre nyte livet utenfor "murveggene" så lenge!

8 kommentarer:

 1. Ønsker deg masse masse god bedring Thea. Håper du snart er hjemme igjen, også er det bare å gi f... i sånne dumme kommentarer som den på forrige innlegg (den anonyme som etterlyste innlegg). En blogg er noe man skriver for sin egen skyld, ikke for andres.
  Nå sitter jeg her å tenker på hvor flott det er med nypolert bil, spesielt når det er mannen min som polerer:)) Til mitt forsvar så har jeg ryddet i klesskapene:))

  SvarSlett
 2. Hils din skjønne kone så mye....godt hun har deg!!!
  Klem fra Aina:)

  SvarSlett
 3. Uff, det er liksom ikke grenser for hva hun må igjennom....
  Ønsker Thea god bedring og alt godt fremover.

  -Snefrid- ¤¤

  SvarSlett
 4. Hilsninger ble overrakt til min skjønne;-)
  Ja, det blir noen prøvelser, på de fleste måter.. men å få lungebetennelse og influensa nå, var i grunnen bare max uflaks, og kunne like godt (og gjerne) ha hendt meg eller noen andre i stedet! Men det går seg vel til dette også...

  SvarSlett
 5. Nå håper jeg det går bedre med Thea ! Blir rent redd jeg....dette er noe hun jo absolutt ikke trenger nå . Ja enig at det ikke er grense for hva hun må gjennom ! Du må hilse fra meg også :-)
  ---har data trøbbel her :-/ så begrenset til på den andre PC vi har :-))

  Og helt enig med deg Anita ang den anonym som etterlyser oppdatering..Også litt frekt å sammenligne Regine og Thea! De er to forskjellige mennesker og driver bloggen sin på hver sin måte . Regine var en svært ung jente ,mens Thea er en del år eldre - det sier seg vel selv at Regine antagligvis hadde andre behov . Noen har dessuten mer behov for å skjerme seg selv.

  God bedring Thea og håper at du Preben har det ålreit :-))

  SvarSlett
 6. Den anonyme som etterlyste oppdateringer, bryr vi oss ikke så mye om:-) Har andre ting å bruke energi på om dagen.. Og det er helt riktig det du skriver her Anne. Regine og Thea er to vidt forskjellige mennesker, og denne bloggen er/var kun ment til å bruke som ett hjelpemiddel under behandlingen, for å slippe å oppdatere folk pr telefon osv. At den har blitt brukt til mer enn det, har vært Thea sitt valg. Og hun er jo sta også da, så hvis folk maser på henne, kan dere være trygg på at hun streiker totalt!

  Lungebetennelsen er hard å få knekt, og det hadde vi regnet med.. For en Lb er det siste hun hadde trengt! Formen er overhodet ikke bra, så jeg er egentlig ganske bekymra sjøl.. Men vi får stole på at legene vet hva de gjør!

  SvarSlett
 7. Jeg syns det er så trist jeg.... Lykke til videre!

  SvarSlett
 8. Håper det går litt bedre nå....tenker mye på dere!!!
  Klem fra Aina:)

  SvarSlett