tirsdag 4. mai 2010

Home sweet home..snart!

I morra kanskje!
Men nå er jeg værtfall litt mer oppegående, om ikke annet så vet jeg hva jeg heter! og da har vi jo kommet ett godt stykke på vei..
Jeg trodde egentlig ikke man kunne bli såå satt ut av en lungebetennelse, og "litt" feber, men det kan man altså!
Det var noen dager før helga, at jeg hadde samme tanken som under induksjonsbehandlingen.. Den tanken som slår deg på kvelden, at det kanskje hadde vært like greit å ikke våkne neste morgen! For hva er vitsen liksom! Men man våkner jo dagen etter også, til samme slitet.. For det er ett slit innimellom, spesiellt når man ikke vet om det noen gang blir bra igjen!
Men men.. nok om det!
Nå har jeg værtfall begynt så smått å bli utålmodig, og vil veldig gjerne hjem til helga!!
Og når jeg er utålmodig, så må jeg ha noe å underholde meg med!
Av og til (ganske ofte) er det mye enveis-kommunikasjon på bloggen min, og det skal vi gjøre noe med nå!
Jeg har mine faste "lesere" som kommenterer eller sender mail (som jeg selvsagt setter veldig stor pris på!!), men jeg vet det er mange andre som IKKE gir lyd fra seg! På tide å komme ut av skapet folkens!!
Jeg vil vite
-Navn (om du ikke vil komme helt ut av "skapet", så finn på ett navn!Bare for å gjøre meg fornøyd;-)
-Alder (jada, det er lov å lyve på alderen sjø:-)
-HVORFOR leser du bloggen vår?
Og ett siste spørsmål fra min bedre halvdel
-Hvem av oss er flinkest til å blogge?;-) (evnt dårligest, om dere heller vil avgjøre det!)
Ha en fortreffelig onsdag alle sammen!

19 kommentarer:

 1. Jeg leser blogger daglig, som jeg har gjort over en lengre periode. Jeg har også fulgt din blogg ganske lenge nå, men aldri kommentert verken din eller andres før.
  Jeg er opprinnelig fra Averøya, kall meg gjerne p-kaill :p Og er selvfølgelig i min beste alder (23)!
  Hvorfor jeg leser akkurat din blogg, lurer jeg egentlig på selv også i perioder. Aldeles ikke for at det er en dårlig blogg, men heller fordi at jeg blir veldig trist når du har vanskelige perioder. Og jeg sjønner ikke hvorfor det skal påvirke meg når jeg verken aldri har møtt deg, sett deg, kjenner deg eller kjenner til deg. Men det gjør du altså, påvirker meg. Påvirker meg til å tenke, til å oppleve og til å ta vare på det jeg har. Ta vare på nuet. Være glad for at jeg er frisk og oppegående.
  Men jeg leser ikke bloggen din bare for å få meg selv til å føle meg heldig. Hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din håper jeg å finne et innlegg der du er glad. Der du skriver om at ting går bedre for deg(og de rundt deg) og at du er på bedringens vei. Jeg venter på det innlegget du skriver og det eneste du har å klage over er regnet i Bergen. :p
  Jeg blir oppriktig glad når det er positive nyheter å høre (lese) på bloggen din.
  Jeg håper også det gir deg noe igjen å "blottlegge" deg her på bloggen, så jeg får lese mange fler innlegg fra deg.
  For du påvirker.
  Ønsker deg og dine masse lykke til fremover i prosessen, ønsker deg bare godt!
  :)
  (og kan vel legge til at dere er like flinke til å blogge, så blir det ingen sure miner? ;) )

  SvarSlett
 2. Jeg heter Linda og er 32 aar :) Kom over bloggen din paa Regine sin side og har fulgt deg siden fordi jeg HEIER paa deg og alle andre som har denne faele sykdommen. Synes du er ei flott jente!

  Jeg er en diplomat saa synes dere er like flinke til aa blogge begge to - heier litt mer paa Preben siden jeg synes aa ha faatt med meg at han er SVer? ;) (et forsoek paa aa vaere "morsom" fra min side...)

  SvarSlett
 3. Mariann heter jeg og er 39 år. Har vært jevnlig innom her i flere måneder. Legger aldri igjen kommentarer, men nå følte jeg at du fortjente å få svar på dine spørsmål. Kom over bloggen din via Regine sin link, og ellers må jeg si meg enig i alt "anonym" skrev over. (takk for at dere er så mye flinkere til å uttrykke dere enn det jeg er ! - er vel derfor jeg aldri legger igjen kommentarer....) Takk for at dere deler livets opp og nedturer med oss leserne. Synes dere er et kanonflott par som begge skriver flotte innlegg som er interessante å lese selv uten bilder. (de fleste andre blogger er proppfulle av bilder, men det trengs liksom ikke i deres) Klem fra meg.

  SvarSlett
 4. heisann.hehe,får vel nesten komme ut av det stille rom da;)
  jeg heter torild,er 41,tror jeg, og kom over bloggen din via regine.
  føler vel at jeg er blitt "kjent" med dere på en måte..og håper og tror det er ett sykdomsfritt liv for dere litt lenger frem.
  føler med dere,om enn i det skjulte;)i med og motgang.
  syns det er en forferdelig sykdom og håper inderlig dere "slår den ned i støvla"!!
  bloggingen deres..vel..har vel en knapp på din foreløpig;))
  klems til dere:)

  SvarSlett
 5. Hei :-) Ser ut til at "alle" har funnet bloggen din via Regine. Samme her. Margrethe, voksen :-)
  Synes dere skriver godt begge to. Spennede å følge deg og godt at det går fremover, selv om jeg forstår at du opplever at det er små skritt. Ønsker at du skal få oppleve alle de små gode tingene fremover sammen med din mann. Som vår, et kinobesøk, te på en cafe, plukking av markblomster eller noe annet som du liker og trives med!!!

  SvarSlett
 6. Jeg heter Marianne..og er 32 år! Jeg fant også bloggen din hos regine, og har siden vært her (avhengig)...Synes det er lærerikt å følge bloggen din, og så får det en til å tenke på hvor dyrebart livet er, og at man må ta vare på det man har..Ellers liker du jo hunder da....hehe..og det tiltrekker jo galninger som meg, bortsett fra det, så liker jeg dere begge godt (selv om jeg aldri har trefft dere), og dere har mye humor og er ærlige! To flotte egenskaper..Tenker dere er nokså forskjellige som bloggere, men like gode igrunnen.Du fokuserer mye på ærlighet og viser det, mens Preben er mer humoristisk og setter tingene litt på spissen...Måtte jeg velge så hadde jeg nok blitt her hos deg!
  Jeg har vel aldri vært i skapet, men kommenterer stort sett det jeg føler for, og setter stor pris på kommentarene du legger igjen hos meg også!

  Klemz!

  SvarSlett
 7. Må vel kommentere da når du forlanger det. Som de fleste andre fant jeg bloggen din via Regines. Jeg er 29 og har fulgt bloggen din jevnlig siden i høst. Hvem som blogger best av dere er litt vanskelig å si men veldig kjekt når det er du for det betyr iallefall at du ikke er helt elendig! Heier på dere og ønsker dere alt det beste :-) Klem fra Bergen

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg heter Ann-Kristin, og er innom her av og til. Jeg er 38 år UNG! Fant, som de andre, siden din hos Regine. Det er skrevet mange kloke ord fra følgerene over.. Jeg føyer meg inn i rekken. Stå på! Dere er flinke til å skrive begge to. Dere skriver fra forskjellige ståsteder og det nyanserer innleggene! Fortsett på samme måte ,og jeg HEIER på dere begge! Ha trua!! :o)

  SvarSlett
 9. Hei Thea!
  Så godt å høre at du er "tilbake" :)
  Får vel presentere meg jeg også...tror ikke jeg har gjort det før:)
  Jeg heter Aina,er 31år,gift og vi har to nyyyyydelige jenter:) Ikke bli skuffa nå,men jeg er desverre IKKE synsk...det er bare her på bloggen din jeg er det,bare for din skyld!!!!(men syns jo jeg virker ganske synsk da...eller???)
  Jeg bor på sørlandet...deilig:) Har en "gammel Tante" i Bergen...så har vært der også noen ganger!!Syns det er fantastisk der også:) Har aldri vært i Kristiansund,men tipper det er flott der også:)

  Grunnen til at jeg leser bloggen din,er fordi jeg kom over den via Regines blogg...Jeg ble veldig fort "betatt" av bloggen din og har siden fulgt den jevnlig:) Husker ikke helt når jeg begynte å lese den...men kan vel ha vært i fjor sommer eller høst??Tror det var i en periode du var på sykehus og både Preben og søsteren(?) din blogget for deg....hmmm husker ikke helt!!Samma det:)

  Etter å ha lest bloggen din en stund,føles det nesten som jeg har blitt litt kjent med deg...og det er veldig koselig og litt rart å "kjenne" noen uten å kjenne de:)
  Da jeg var 10år døde Pappa`n min av kreft,og jeg er derfor veldig opptatt av kreftsaken og å støtte den!!Syns derfor det er godt å lese bloggen din og føle at det går den rette veien for deg(eller...jeg SER jo at det går bra for deg,he he)Jeg syns det er trist å lese om nedturene din(som det siste lungebetennelsefaenskapet ditt!!!!)(forresten...jeg er ikke kristen som du kanskje har skjønt....der fikk du enda en fakta om meg!Så kommer nok aldri til å be for deg å sånn...men er det ikke nok at jeg er synsk for deg;) ?)Og jeg syns det er FANTASTISK å lese om når det går bra for deg:bryllup...gode dager osv osv!!
  Jeg kommer til å lese bloggen din så lenge du har den:) Og jeg håper det blir leeeeenge:) Ikke noe vits i å slutte å blogge bare fordi du blir frisk altså,som du snakka om tidligere!!!!!
  Kan jo ikke bar "kutte" oss ut på den måten....;)

  Hmmmmm,så var det det O STORE spørsmålet om hvilken blogg som er best....veldig vanskelig siden Preben blogger så veldig veldig mye....øh...??He he,Preben skriver veldig bra,og jeg har vel ledd alle(!!!) gangene han har lagt inn nye innlegg(fire fem ganger???)Men liker nok din blogg best:) Syns du også skriver veldig bra,med en fin overgang fra humor til alvor!!!Liker deg,Thea, best altså!!!(sorry Preben,men du ville nok fått prisen som Årets Mann eller noe sånn hvis dere lurte på det....var det en grei trøst???

  Hurra for at du er "back on track" Thea,gleder meg til neste blogg innlegg:)

  Mange klemmer fra Aina:)

  SvarSlett
 10. Hei! Følger deg helt fra USA - kvinne 38 år. Leser rett og slett bloggen fordi jeg synes dere skriver levende og bra begge to. En egoistisk tanke, men bloggen deres får meg til hver dag og tenke at man skal ta vare på alle de gode stunder man har hele tiden og hver en dag. Det kan fort snu med blant annet at noen en står nær får denne skummle sykdommen, kreft. Bloggen deres har gjort meg til ett mer takkmelig menneske som setter pris på at alle rundt meg er friske og glade - selv i hverdagen. Heier veldig på deg Thea - synes dere begge er enormt flinke til å ta vare på hverandre, og det gjør meg glad. Lykke til!

  SvarSlett
 11. Hei og hilsen fra Oslo! Jente på 29 år her. Leser av mange grunner. Du skriver veldig godt! Og det er lærerikt og tankevekkende å få æren av å få høre om dine erfaringer og opplevelser - tusen takk for at du deler de! Det gjør det lettere å forstå og møte andre, kolleger og venner, som lever med kreft og sykdom. Takket være deg og bloggen din, har jeg blitt blodgiver, og kanskje et hakk flinkere til å støtte mennesker rundt meg. Og ta vare på det gode i hverdagen. I tillegg er det så fint og insirerende å lese samspillet mellom deg og Preben, og mellom bloggene deres, hehe :-) Og om de fine menneskene dere tydeligvis har rundt dere. Fine mennesker gir meg håp.

  Dere gir meg håp :-)

  Takk! Og ikke minst lykke lykke til videre. Bra du er vel hjemme igjen, håper veien herfra går strake veien oppover og framover!

  SvarSlett
 12. Ps: Til det siste spørsmålet, hvem er best? Haha... Dere er best begge to, og enda bedre sammen! :-)

  SvarSlett
 13. først og fremst:Jippiiii du er HJEMME!!! Hurra hurrahurrahurrahurra!
  *blivoksendaAgnethe!
  Jeg heter vel fortsatt Agnethe da, er fortsatt 28 år, og er slettes ikke noe skapleser! Men jeg foretrekker heller å besøke deg, enn å skrive kommentarer!
  Jeg fant bloggen din gjennom en politisk diskusjon på en annen blogg, ETTER at jeg hadde møtt deg på sykehuset veit du!Oh lykke, så glad jeg ble!
  Husker jeg tenkte "æææææsj, så kvalmende nyforelska de to der er da!!" når dere satt ute i gangen..hohohoho!
  Men så begynte du å prate, og da var det gjort, sjøl om dere var og er kvalmende nyforelsket nesten hele tiden!
  Anyway, jeg leser bloggen din for å sjekke at du er hjemme, og at jeg kan komme over en tur liksom!
  Dessuten er jeg blitt så begeistret for enkelte av kommentatorene dine (anne!), så i håp om at hun er her, så kommenterer jeg gjerne litt ekstra!
  japp, sånn er det med den saken:D

  SvarSlett
 14. Hei :-)
  Eg leser bloggen dokkes daglig å syns dokke begge skriver veldig bra. Eg fant vel blogge dokkas igjennom Regine sin.
  Navn er Maiken å eg er 18 år og bur i kvam med sambuar å 2 nydlige chihuahuaer ;-) så no veit dokke litt om meg.

  Maiken :-)

  SvarSlett
 15. Hei! :)
  Først av alt så bra at du er heime igjen! :) GOdt å høyre!
  Eg heiter Johanna og er 19 årig islending, men bur i Sogn og har gjort det sidan me flytta frå Island for 15 år sida :)
  Eg har vore "skaplesar" av bloggen din lenge lenge. Kom inn på bloggen din då eg trykte på "neste blogg-knappen" heilt øverst på sida til venstre og vart fenga frå første stund. De skriv ærlig om ein brutal kvardag og vanskelig å ikkje bli engasjert og få omtanke for dikka.
  Hehe, kven som er flinkast til å blogge ja :P Upartisk så svarar eg ja takk begge deler! Men er jo sjølvsagt alltid betryggande når du Thea skriv sjølv, tek det som eit teikn på at formen ikkje er heilt håplaus ;)

  Lykke til vidare! :) Håpar du får gode dagar heime!

  SvarSlett
 16. Jeg er fra Oslo og er nok blant dine eldste lesere. Som veldig mange andre, oppdaget jeg bloggen din gjennom Regines, og siden den gang har jeg fulgt den jevnlig. Grunnen til at jeg leser bloggen , er at jeg er imponert over hvordan du har taklet den tunge kreftsykdommen. Jeg er også imponert over hvordan Preben viser seg å være en "ordentlig mann", som tar ansvar og støtter alt han kan i den vanskelige tiden. At dere begge klarer å fokusere på noe positivt, selv om verden rundt ser dyster ut, kan av og til være en stor tankevekker. Det er noe "carpe diem" over bloggen, ingen av dere lar bare livet gli nøytralt forbi. Når det gjelder hvem av dere som er flinkest til å blogge, vet jeg ikke hva jeg skal si. Dere to til sammen gjør at summen av 1 + 1 blir mer enn to.
  Hilsen M

  SvarSlett
 17. Hei! Jeg er en 38-åring fra Vestlandet. Jeg har - som de fleste andre her - funnet bloggen deres gjennom Regine. For meg er det noen innlegg skrevet av Thea, som jeg ruger mye på. Det hemmelige prosjektet som dere måtte skrinlegge en stund, tror jeg nemlig at jeg vet hva er. Har i tilfellet vært gjennom det samme selv, og det kan anbefales på det varmeste.... Krysser fingre for dere!

  SvarSlett
 18. Hmmm...hvordan klarte jeg å miste dette innlegget da?! Følger jo med bloggen din daglig :D
  Her i det offentlige rom foretrekker jeg å holde navnet mitt hemmelig (har jo en ganske anonym blogg også vet du :)) Hva vi kan ta privat en dag, er noe ganske annet.
  Ev voksen kvinne fra det kalde nord (Tromsø) med tre vakre barn.
  Har fulgt deg en stund nå Thea og klarer ikke hvor mye jeg enn forsøker å huske hvordan jeg kom over bloggen din. Men jeg fant den da og siden har jeg vært her. Kommenterer litt i ny og ne og setter stor pris på dine kommentarer på min side også ;)
  Kjenner deg jo ikke, men synes gjennom bloggen din at du virker til å være en sterk, reflektert og som mange andre over meg sier...veldig ærlig...både på godt og vondt. Ikke noe minus at du skriver godt også, hehe.
  Liker vel at du blogger mer enn Preben, uten at jeg kan si hvorfor egentlig. Preben skriver godt og humoristisk han også, såe....Tja?!
  Forøvrig gleder jeg meg til den dagen jeg kan lese at du er 100% frisk ;)

  SvarSlett
 19. Hei!

  jeg kom også over bloggen din via Regine sin. Har lest den ganske lenge, og heier på deg! Er glad når det går bra med deg, og føler med deg når det ikke går så bra.
  Jeg er en dame på 39 år fra Akershus med 2 barn. Jeg hadde selv kreft for en par år siden, men er heldigvis frisk nå!
  Jeg liker nok best din blogg. Har vært innom Preben sin, og han er flink og :)

  SvarSlett