lørdag 31. juli 2010

Først litt oppgitt....

Agnethe er en ganske habil bloggleser for tiden,og hun har den siste tiden kommet over noen litt ubehagelige kommentarer som "jeg" har skrevet.. Dvs, ikke jeg da, men noen andre som bruker min bloggadresse og mitt navn! Skam dere!
Vel, uansett, jeg har ikke tid til å være sur og oppgitt om dagen! For nå kommer de gode nyhetene "rekende på ei fjøl"!!
Først hurra hurra hurra for Agnethe som er ferdig med en eviglang behandlingstid, og er nå endel erklært "frisk"! Fri fra kreft, cellegift, kortison og alt annet som følger med en kreftdiagnose! Velkommen i klubben Agnethe:-D

Ooooog, den andre gode nyheten, er at.. eh.. flaut å skrive det egentlig, MEN vi skal flytte!! Det har vært mye fram og tilbake ang huset til olav (faren til preben)...
Søsteren vil ikke ha det, og dermed måtte brødrene "knive" litt.. Det endte med at de kjøpte ut hennes del, og Oliver flytter i sokkelen, mens jeg og Preben skal ha hoveddelen.. For når det om kanskje 1-3 år kommer en liten jente eller gutt til oss, som trenger ett godt hjem, så bør vi jo ha ett HJEM også, ikke en leilighet midt i bygryta:-) Ja, og inni der kom jammen den 3 hoppende gode nyheten også!
Og kanskje er det dette huset som er huset også, for Preben sin del.. For vi har jammen prøvd mange hus og leiligheter han IKKE blir fornøyd med;-p

Også kan jeg fortelle at jeg har vært 2 dager på jobb denne uka, og det har vært fabelaktig! For en gang skyld tar jeg det litt roooolig, for å ikke møte veggen med ett smell igjen.. Så får vi se om denne tadetrolig-taktikken fungerer da;-)
Om 3 dager er det også tid for ny beinmargsprøve, så vi krysser fingre,tær,armer,bein og alt mulig annet for at den kun er bra! Bankibordet på det!
God Helg!!

6 kommentarer:

 1. Det er det jeg også mente at vi burde klare å fikse noe om vi ikke hang oss opp i "troa" til hverandre osv. Men de var fast bestemt på å leve et live nærme meg gikk ikke, ikke så lenge som Gud "den høye" ikke sa det var låv. De mente heller at jeg kunne bli kristen og forbli deres venn, noe jeg ikke klarer jeg kan ikke bare bli kristen uten at jeg tror.

  Så takket være at de setter gud høgere enn alt her i verden så mistet jeg de to beste guttene jeg vet om.

  SvarSlett
 2. Glemte å ha
  Sv ; forann men du fattet sikkert.
  Du får ha en god helg! :) Både du og typen din :)

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅÅÅÅÅ!
  Så mange fantastiske nyheter:)
  Det er jo litt gøy å endelig få bekreftet at jeg er litt synsk også....i og med at jeg da hadde rett når det gjaldt de baby tingene jeg "så" tidligere,he he...for jeg regner med at det er adopsjon på gang??

  Gratulerer med nytt hus også,blir det noen nye veddemål igjen er jeg med på å "klikke" dere i mål:) Men regner ikke med at han (var det en som het Tobias om jeg ikke husker helt feil???)
  tør vedde no mer sånn som han tapte sist;)

  Ha ei nydelig helg begge to!!
  Klem fra Aina!

  SvarSlett
 4. Takk for gratulasjonen:-)
  Vi er bare gjennom godkjenningen da.. Nå er det laaang laaang ventetid før vi får vite noe mer.. Kan ta mange år før vi faktisk er ferdig med adopsjonen.. Men bare det å være godkjent er ett godt stykke mot målet:-D
  Hihi, tviler på at Tobias går med på ett veddemål til, etter å bli knust skikkelig sist:-D
  God helg til deg også!!:-)

  SvarSlett
 5. Hei på deg Thea..Da var jeg også tilbake på bloggen etter en laaaang ferie!
  Masse flotte nyheter her da, hus og jobb og baby (om en stund kanskje iallefall!) Kjempe flott!!!
  Håper du nyter sommeren nå da, og at dere får litt fint vær der oppe!!

  SvarSlett
 6. En prest har tilbudt en nonne skyss. Da hun setter
  seg inn, krysser hun bena så hun kommer til at
  vise noe av bena. Presten blir så overrasket, at han
  holder på å kjøre galt. Etter å ha fått kontroll over
  bilen igjen, legger han sin hånd på hennes ben.
  Nonnen: – Fader, husk salme 129.
  Presten fjerner sin hånd, men da han skifter gear,
  legger han den igjen på hennes ben.
  Igjen sier nonnen: – Fader, husk salme 129.
  Presten: – Unnskyld Søster, men jeg er svak.
  De kommer til klosteret, og nonnen stiger ut av bilen.
  Da presten ankommer kirken, skynder han seg
  inn og slår opp på salme 129.
  Der står: – Gå fremad og søk høyere oppe – og du
  vil oppleve himmelen.
  Moralen: Hvis du ikke holder deg godt informert i
  jobben, risikerer du å gå glipp av store muligheter.

  SvarSlett