tirsdag 13. juli 2010

BergensNytt

Kanskje på tide med ett lite livstegn igjen da..
Jeg har logget meg inn mange ganger siste uka, startet på ett nytt innlegg, og gått akutt tom for ord! Det samme har skjedd nå også, men jeg er flink til å tørrprate såå..
Vi er forøvrig tilbake i Bergen *trommevirvelfanfareogkorpsmusikk* Det regner og regner og regner og regner! Ser man det.. da har vi fått unna værpratet!
Det blåste også her om dagen, så da er vi ferdig med både vær og vind!
Også kan vi gjøre opp en status på helsa:Leververdiene har sunket bittelitt, men der er bedre enn ingenting. Infeksjonen er under kontroll og snart tatt knekken på, og leddsmertene gir seg sakte men sikkert, ved hjelp av en del smertestillende! Hurra!
Den depressive tilstanden jeg har befunnet meg, begynner å komme på avstand, og godt er det!!!
Ferdig med helsa!
Og nå i kveld drar vi på ROADTRIP!!!:-D Med nr til div sykehus i lomma, masse medisiner i kofferten, div papirer om vi havner utenfor norske grensa, og alt er timet,tilrettelagt og planlagt! Nå kjører vi til vi finner sol!!!
Ha en flott uke folkens!
Thea&verdensbestePreben;-)

1 kommentar:

 1. Så godt å endelig få et livstegn:)
  Har selv vært på en bittelitenliten ferie fra i går til i dag,som innebar Dyreparken,Kaptein Sabletan-show og campingplass....med litt sol,MYE regn,men det er jo sommer så vi fikk badet litt også;)
  Håper dere får en fin RoadTrip der dere finner masse fint vær og ikke finner noen behov for å studere alt for mange sykehus;)
  Skulle dere plutselig befinne dere på sørlandet,så er det bare å stikke innom for gratis spådommer og litt vannmelon i hagen:)

  KJØR FORSIKTIG!!
  Klem fra Aina:)

  SvarSlett