søndag 16. mai 2010

Boka er lest!!

Jeg er nok treigere enn de fleste, men boka ble kjøpt inn for en liten stund siden.. Men den ble liggende på kjøkkenet en stund, før jeg i dag åpnet den.. Bare for å bla litt..
Det meste er jo lest fra før, "fordøyd" og ferdigtenkt på en måte. Jeg trodde kanskje det skulle bli "sterkere" å lese boka, men greide likevell ikke å legge den fra meg før alt var lest!
De innleggene på bloggen, som IKKE ble publisert var jo, som alle andre innlegg, tøffe å lese for alle.. Men det var ingenting mot å lese det moren til Regine hadde skrevet på slutten av boka.. Boka viser hvordan Regine var, både før og "etter" kreften, at hun beholdt personligheten sin gjennom hele kampen, og ikke minst at hun var menneskelig, som alle oss andre. Men tilbake til de siste sidene i boka, når man tror at klumpen i halsen ikke kan bli større, og snufsingen vedgår, så komme Regine sine virkelig siste ord "slutt og mas", og da må man nesten trekke litt på smilebåndet! En virkelig bra gjennomført bok, og god innsats fra familien!

Alle hadde hatt "godt" av å lese denne boka/bloggen, for å forstå hva man faktisk kan greie, hvis man vil nok! For Regine ville mye, og jammen gjennomførte hun det også! En ting jeg er imponert over, og det er hvor mye hun greide å være med på, så fort etter beinmargstransplantasjonen! Det står det respekt av!

For øyeblikket er det en jente som trenger litt ekstra pågangsmot, og styrke! for å komme gjennom siste behandlingstiden, så nå er Agnethe her på overnattingsbesøk, og godt fordypet i boka til Regine! Så får vi håpe hun finner litt mot gjennom å lese den tøffe kampen til den sterkeste 18 år gamle jenta!
(Det er flaut å tenke på... når jeg var 18 år, så var min største bekymring i livet om jeg kom til neste bensinstasjon med drivstoffet på bilen liksom...)
Fortsatt god helg til dere som er innom.
Over og ut!

6 kommentarer:

 1. Hei:)
  Ble ferdig med boka selv her denne uka...og det ble MYE snørr og tårer da jeg las slutten som mora til Regine hadde skrevet...veldig sterkt å lese!!
  Regine skrev også veldig bra og var,eller BLE veldig moden for alderen!!!Jeg var akkurat som deg Thea,i den alderen....Regine sa jo det selv også.På ungdomskolen gledet hun seg bare til å begynne på videregående...på videregående gledet hun seg bare til å bli ferdig med det så hun kunne flytte og studere....
  Som regel er vi aldri fornøyde med det vi har,vi ser stadig fremover og ønsker noe som er bedre....Det er viktig å prøve å være fornøyde med livet sånn som vi har det,for vi vet tydeligvis ikke hvor lenge vi har det.....og det var jo det slaget Regine fikk i "trynet" som gjorde at hun ble så reflektert som hun var og levde livet som hun gjorde mens hun hadde det!!!Bare så utrolig trist at hun ikke fikk leve lenge lenge og fikk oppleve enda mer! Samtidig ga hun meg også den "aha-opplevelsen" ved å dele alle tankene og følelsene sine i bloggen....
  Du har vel også fått den følelsen når du ble syk,du har jo skrevet om det tidliger...hvor dyrebart livet er!Hvor viktig det er å ta vare på det vi har,kose deg sammen med Preben,venner og familie...ikke ta alt for gitt!!!
  Ved å lese bloggen din blir jeg veldig inspiret til å ta vare på livet mitt og de jeg har rundt meg.Tar ikke alt som en selvfølge lenger,og gidder ikke å kaste bort tiden min på folk som ikke er verdt mine dyrebare tid(Oioioi!!!!det var da veldig så høy jeg ble på pæra her....)
  Altså,jeg gidder ikke lenger å gå å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke får ringt den og den,de kan jo faktisk ringe de også..skjønner??Ble veldig innvikla her,og det virker vel bare som jeg er veldig overfladisk og hoven...men jeg er ikke det altså,gir bare MER av meg selv til de jeg er glad i og som er glad i MEG:)
  Så TUSEN TAKK Thea for at du blogger,og takk for at du gjør meg til et bedre menneske:)

  Ønsker deg ei fortsatt fin helg,det lille som er igjen av den;)
  Og må virkelig beklage at jeg fikk skrevet noe om det fine været i den forrige kommentaren min...tror jo at når vi har strålende vær her,så har alle det!!!Hadde glemt et lite øyeblikk at du faktisk bor i Bergen....kremtkremt!!!he he he....

  "Snakkes" plutselig igjen:)
  Klem fra Aina!

  SvarSlett
 2. Glemte jo å spørre om hvordan formen din er for tiden.....???

  SvarSlett
 3. Hei:-)
  Man SKAL være litt kostbar på sin egen tid! Jeg har to kategorier "venner"..
  De som gir meg ekstra energi, og stiller opp uansett.. Og de andre som egentlig bare "bruker og bruker og bruker energi", de som kun vil ha det morsomt, og som ikke kan ta livet alvorlig samme hva det gjelder.. Den sistnevnte kategorien er jo morsom å ha på en lørdagskveld, men jeg bruker ikke tid og energi på ellers! Man må være litt egoistisk:-)

  Formen min... den er mildt sagt veldigveldigveldig elendig, men det er for en gang skyld, SELVFORSKYLDT!! Etter 6 halvlitere i går, så kjennes det ut som jeg har vært på tre-dagers-fylla! Hærlig!!:-)

  SvarSlett
 4. Veldig bra måte du forklarte venner på...akkurat sånn jeg ville sagt det selv hvis jeg bare hadde kommet på det;) Jeg har bare en mye mere innvikla måte å forklare på,he he:)

  Så gøy at du var fyllesyk da(!!!) tipper det var ganske deilig å være dårlig på den måten når det var noe du hadde "valgt" selv:)
  Keep up the good work:)

  Klem fra Aina:)

  Har dere fint vær nå da????
  Her er det SOMMER i dag....deilig!!

  SvarSlett
 5. Vet du, det var faktisk morsomt å være fyllesjuk.. Skrøyt vel på meg noen øl for mye, for jeg fikk god hjelp på de 4 siste..hehe:-) utrolig hvor lite man tåler, når man ikke har smakt på alkohol på aldri så lenge:-o

  I dag har det faktisk vært sommer her også! Og da finnes det jo ikke finere sted enn regnbyen vår;-)

  SvarSlett
 6. Boka har jeg ikke fått tak i enda..så det blir nok lesestoff en blåsende høstkveld tenker jeg...

  Sommeren er kommet for fullt her også, og det betyr at jeg har begynt å rydde...hehe, så nå bærer det på søpla med alt skrotet jeg ikke lengre har bruk for!

  SvarSlett