torsdag 20. mai 2010

God helg... eller noe sånt:-)

Også har det vært noen fine dager igjen, og bloggen blir glemt bort;-)
eller.. fine dager? Helga besto av mye soving, for å lade opp til søndagens 16 mai feiring.. Preben dro tiiidlig fredag morgen, til Stavanger på "kurs" sammen med gutta fra jobben.. (og kom hjem tirsdag, i særdeles shabby form.. Var ett hardt kurs eller??)
Jeg var værtfall hjemme helt alene fra fredag til lørdag ettermiddag, og det var bare helt fantastisk!! I løpet av de siste 15 mnd har jeg faktisk ikke vært alene i mer enn noen timer i gangen..
Lørdagen kom Siri, for man kan ikke starte med å være alene i alt for lang tid;-)
Siri begynner å bli stooor, og jeg gleder meg vilt til å skjemme bort den lille jenta! Jeg og Preben skal forøvrig være faddere, og ble nesten litt bemerkelsesverdig glad for akkurat det, av en eller annen grunn:-)
På søndag møttes troppene hjemme hos meg, for grilling(bortsett fra meg da, som må ha "rein" mat, og ikke pølser som faller på gulvet og sånn...) og UTEpils! Forøvrig er verandaen vår så liten, at vi måtte sitte utpå der i omganger.. 3 i gangen, evnt 6 men da måtte vi stables i høyden:-) Men en koselig kveld ble det, selv om jeg sovnet rimelig tidlig.. Våknet opp 17 mai, og var i tidenes verste "bakrus", og jublet nesten!! Var ikke utenfor døra den dagen, men det var også pga enorme folkemengder over alt.. skummelt med mye bakterier da vet du;-)
resten av uka har vært litt som vanlig.. sykehusbesøk og lading av energi.. Tok på å være supersosial i helga, men det var virkelig verdt det!!
I dag begynte jeg å bli oppegående igjen, og inspirert av Marianne(orker ikke å linke, se heller kommentaren i innlegget under;-p), så skulle vi rydde på rotrommet.. Vi begynte jo da.. men så gikk vi heller ut en tur sammen med Varg og Casper (som har flyttet tilbake... SUKK), gikk en tur rundt Haukeland-bygget og tenkte bare "Jess, i dag skal ikke vi inn dit"!!! Begynner livet å komme på rett kjør igjen? Jeg føler at det går litt i en stigende kurve, og skal vel ikke nekte for at resultatet av sist beinmargsprøve gjorde oss litt "lettere til sinns"..
Så nå skal vi nyte dagene som kommer (og huske bloggen da selvfølgelig), og håpe på at det blir århundrets fineste sommervær i Bergen i år.. Eh.. joda, jeg ser selv at den ble litt kvalmt optimistisk!!
God helg til alle som stikker innom:-)

6 kommentarer:

 1. God helg til deg også Thea. Godt med litt livstegn fra deg kjenner jeg ;)

  Her i Nord har vi regn, men det gjør absolutt ingenting. I morgen skal jeg drikke Baileys og evnt. annet jeg kommer over som skulle friste + at jeg skal med ett par venninner ut å spise sushi for første gang. Er veldig spent på om jeg kommer til å like det, men tenker som så at om ikke så finner jeg sikkert en kebab sjappe en plass ;)

  Kos deg masse :)

  SvarSlett
 2. Gleder meg veldig å lese at det går framover med deg Thea !! Rakk ikke å kommentere på forrige innlegg jeg...En flott bok og jeg får ikke sagt det ofte nok - Regine var en fantastisk og herlig jente med en flott personlighet ! Veldig sterkt å lese avsnittet mammaen skrev - noe av det som gjorde veldig dypt inntrykk på meg , så har jeg fulgt bloggen til Regine , men fra moren og søsteren og venninne var liksom nytt.

  Og veldig hyggelig å lese alle de kommentarene fra skap leserne dine !! Så flott å se at det finnes så mange herlige mennesker rundt omkring !

  Og ønsker Agnethe god bedring og styrke i den siste fasen av behandlingen ! Håper å " se " henne her inne snart !

  Høres ut som dere har det riktig hyggelig ute på verandaen tross liten plass !! Kansje det er det som gjør det så hyggelig - man blir liksom så tett på hverandre og må "fysisk" samarbeide :-))
  Selv har jeg stella på verandaen ikveld, plantet blomster i potter og kar og lykter - blir riktig koselig ! Vi har konfirmant her i år - så må jo få det riktig flott :-))

  I år går sommerferien til Bulgaria - ellers så kunne jeg faktisk tenke meg å oppleve Bergen på sommeren !Det er jeg blitt anbefalt - etter å ha besøkt Bergen en gang i februar månden - liksom ikke helt den beste årstiden. Har sett alt for lite av Norge ! Ellers ønsker jeg deg og Preben en riktig god Pinse !! Her blir det håndball Cup hele pinsa - og en fest med gode venner i morra ! Kos deg riktig med litt ØL du Thea :-)) Er mere rødvin type jeg :-)

  Klemklem

  SvarSlett
 3. Juveke:Jeg ville gått for maki hvis jeg var deg:-) Det likte jeg, helt til preben spiste det rett foran meg, sånn omtrent første dagen min utenfor sykehuset... usj, kommer nok aldri til å spise sushi igjen:-o Greier ikke lukta en gang:-p
  Og ikke bayleis sammen med sushien da;-)
  Anne: Så koselig at du er "tilbake":-) Ja, boka var bra den! Greide ikke å legge den fra meg, før den var ferdiglest omtrent..

  Oi, konfirmant gitt:-o har mer enn nok å gjøre du da!! Lykke til med forbredelsene da:-)
  Og god pinse til deg/dere også:-)

  SvarSlett
 4. Høøø? Nå skulle jo jeg inn å skrive "DET" innlegget om hundedressering, å så var det vekk??
  Regner med du koser deg i sommersola!!

  SvarSlett
 5. Æsj... veit ikke hvor det ble av... Men vi har fortsatt problemer!!!! Så du kan gjerne skrive "DET" innlegget her:-) Får ikke til å kommentere på bloggen din jeg:-/

  SvarSlett