onsdag 26. mai 2010

tjuesjettemai!

Tja.. Egentlig bare innom for å si at vi lever i "beste" velgående begge to..
Det er så lite å skrive om liksom, derfor går det litt tid mellom hvert innlegg. Og for å være litt fornuftig (hehe, for at jeg ikke skal ha dårlig samvittighet;-p) så skulle jo bloggen være en liten kommunikasjon mellom oss og familie/venner/bekjente, når vi ikke orket å oppdatere folk om "ståa" mens jeg var under behandling..Og nå får jeg jo heldigvis ikke noe cellegift lengre, og er dermed ganske oppegående!ehem..
Dagene er egentlig veldig like for tiden.. Jeg går til fysioterapaut tre dager i uka, trener selv de resterende dagene, og ellers er det sofatid. Energinivået er og kommer nok mest sannsynlig ikke til å bli det samme som før.
Sliter litt med motivasjonen om dagen, og ja.. nei, jeg skal ikke begynne å klage! Men som sagt er motivasjonen for både trening og det meste nede på 0 for tiden. Begynner å bli utålmodig av å gå hjemme, og skulle gjerne begynt å jobbe med ettellerannet NÅ!
Preben derimot jobber og jobber og jobber, og oppi alt dette skal vi liksom få tid til å pusse opp ett hus.. Men han liker jo jobben, så da får vi vel være fornøyd! Selv om jeg kjeder meg!!!!
Marianne:Jeg veit ikke hvor det ble av Casper-innlegget, men skriv gjerne "DEN" kommentaren her om du orker:-)
Så kanskje jeg kan motiiivere meg selv til å trene hund om ikke annet...
Ja, og sånn går dagene her da!
Vi har hatt SOL i dag forresten, så jeg smiler litt hver gang sola kommer fram! Savner Nordmøre merker jeg, og trenger en tur til den vakre kystbyen vår veldig snart! Og når den tanken kom oppi hodet mitt, så ble humøret tre hakk bedre med en gang!
Blogges plutselig igjen:-)

1 kommentar:

 1. Heisann;)
  Lenge siden sist jeg kommenterte hos deg, men jeg leser fortsatt bloggen din:))
  Jeg surrer nå rundt her med jobb, hjem og en betennelse i skuldra....menmen, jeg skal vel ikke klage....eller jo, litt klager jeg;))
  Vi var en tur på nordmøre tidligere denn måneden. Var i konfirmasjon både på Tustna og Averøya. Var jo koselig å være der oppe igjen. Tok oss litt sightseeing på "gamle tomter" i Kristiansund (mannen min er jo derifra). Kanskje det blir litt hytteferie på Tustna på oss i sommer, må bare avtale litt med hytteeierne først;)). Hvis det blir det, så blir det kanskje kanoturer også. Vi har kano, men hittil har den vært trygt plassert i garasjen.
  Foressten, kan du anbefale oss noen hunderaser. Vi har lyst på hund, men ikke en som blir så veldig stor. Også trenger det heller ikke være reinrasa.......
  Nei, må vel komme meg ut en tur. Kanskje turen blir litt lengre enn sist, da var nemlig gangstien langs elva oversvømt etter jeg hadde gått ca 15 min. Var ikke lange turen det, nei:)
  Vi høres!
  Kleeeeem

  SvarSlett