torsdag 10. juni 2010

Pensjonist-treff

Siden jeg har fått sms fra Tobias ca 6 ganger daglig, om at han vil ha oppdateringer, så får jeg bare "oppdatere" da sjø;-)
Skal vi se... hvor skal jeg begynne?
Vel, søndag var det innlosjering, etter en laaaaang laaaaang laaaaang kjøretur fra Bergen til NORD-TRØNDELAG! Kom frem sånn rundt kl 00.00,presis 6 timer etter fastsatt "innsjekkingstid".. Ingen bombe at vi var for treig..
Mandag hadde vi en liten bli-kjent-presentasjon, så det er nesten som å være på leirskole! Bortsett fra at jeg og en til er de eneste under 45 år...
Dagene starter kl 08 med frokost (den har jeg fortsatt ikke smakt på.. rekkern ikke sjø)
Etter det går vi tur i "skog og mark", lunch kl 12, deretter er det en times sovetid for min del. Samtaler, prating, deretter trimming på pensjonistnivå.. Dessverre kan jeg medele at jeg er skutt etter denne trimmingen. Da er det tid for middag, etterfulgt av div som det står på plana..
På kvelden er det diverse aktiviteter, og enda mer prating! Vi liker å prate!!Også selvsagt kveldsMAT og kaffe og kake enda litt senere!! Vi liker å spise mat også da!!
Jeg hadde sett for meg at vi skulle sitte i en sånn ring, med kaker i bakgrunnen, også skulle vi reise oss opp i tur og orden,å si "Hei, jeg heter Thea og har hatt ALL, og er beinmargstransp." "HEI THEA"! Men det har altså ikke skjedd!
Er det bare sånn man skjer på amerikanske filmer det da??
Tja, er det mer som skjer da tro?! Egentlig ganske mye, men jeg er så sliten (på en god måte!!) at jeg orker ikke å tenke, langt mindre skrive..
Ja, og sånn går nå dagan da!
God helg aill sammen, "å itj å fårrå nålles"

2 kommentarer:

 1. Hørtes litt ut som et pensjonist-treff ja,bare et litt laaaangt pensjonist-treff;)Men det kan jo være greit,så vet du hvordan det blir å være pensjonist en gang(høres jo deilig avslappende ut da;) )
  Du får bare kose deg masse med mat og kaker mens du er på rehab og får det servert;)
  Eller får du det kanskje servert hjemme også??
  (jeg er litt bortskjemt på det området her hjemme,har en mann som er veldig glad i å lage mat....men jeg må jo ta oppvasken da,he he)(skulle bare mangle at jeg måtte det da altså;) )

  Her regner det forresten i bøtter og spann bare så du vet det!!Vi har ikke alltid sommer og sol;)

  Hej då så lenge:)

  Klem fra Aina!

  Skjønte forresten ikke den siste setningen din,regner med det er noe kristiansundsk eller noe;)

  SvarSlett
 2. Ett pensjonist-treff med mye mosjon vel og merke;-)
  Jeg er nok passe bortskjemt hjemme også, når det gjelder både mat, oppvask og husarbeid ellers.. Men det nevner vi ikke høyt:-D

  Den siste setninga er nok ikke kristiandsundsk;-p
  Men de fleste trønderne her sier "itj å fårrå nålles" hver gang de drar.. Tror det betyr -ta vare på deg selv- eller no slikt?!:-)

  SvarSlett