søndag 20. juni 2010

Plutselig "hjemme" igjen da...

Aldri går noe som planlagt her!! Preben kom overraskende en dag for tidlig. Og glad var jeg for det.. Våknet opp fredag morgen, med feber, hodepine, sinnsykt vondt i ryggen, av alle ting.. og 0 energi. Om noen har truet meg med hagle, så hadde jeg ikke greid å løpe 5 steg en gang.. Jada såå..
Inn til nærmeste legevakt, og konklusjonen var at "han viste ikke akkurat"?!
Fikk tillatelse å kjøre til kr.sund, så da var det bare å pakke bagen og si takk og farvel.
Ble lettest for oss begge å reise til kr.sund, sånn at Preben har en plass å overnatte.
Å bli innlagt på helg er ikke det morsomte jeg kan tenke meg egentlig, for ting tar så veldigveldig laaaang tid!
Ble tatt 10050 prøver på fredagen, og siden har det ikke skjedd så mye.. Bortsett fra blodprøver morgen og kveld.. veldig lavt immunforsvar igjen, lav blodprosent, høye leververdier osv.. Det helt vanlige liksom! Og for første gang savner jeg cvk`en, som ble fjernet rett før jeg reiste.. Typiiisk! Blodprøver i slitne blodårer er ikke godt! Ja, og sånn går dagan da!
Lite nytt ellers egentlig, bortsett fra at Preben er veldig fornærmet, siden han ble snytt for en uke på pensjonist-treff;-)
Nå blir det 2 mnd hjemme, før vi skal tilbake en uke, på "oppfølging", så pust ut, han får jo en uke senere om ikke annet!
Okei, nå orker jeg faktisk ikke å skrive mer..
God natt og ha en flott mandag da folkens!

4 kommentarer:

 1. Noe så stusseligt da Thea! Masse masse god bedring fra meg!!

  SvarSlett
 2. Oi...kjipt da...håper det bare er noe "forbigående"!!

  God bedring:)

  Klem fra Aina!

  SvarSlett
 3. Dette var kjedelige nyheter. Som om ikke du allerede har hatt nok... Ønsker deg riktig god bedring. Hilsen M

  SvarSlett
 4. Hei Snuppa !

  Nå håper jeg det virkelig går framover med deg ! Jeg blir litt satt ut og vet ikke helt hva jeg skal si når du gang på gang opplever at det ikke går helt etter planen....Jeg har mest lyst til å be deg holde deg unna folk og fe til du er sterk nok til å stå imot alle farer ( smitte ) men det er jo umenneskelig....kansje det er lurt på sikt å holde en vis avstand for andre vesen? Jeg selv var mye for meg selv i sykdomsforeløpet - ikke for at jeg ville , men fordi jeg ble satt i en litt vanskelig situasjon da jeg ble døv - det å ikke høre er jo et sosialt problem - jeg ble mye gående for meg selv...(Det gikk opp for meg etter hjernehinnebetennelsen ) mulig det gjorde at jeg slapp all farer ? smitte og skumle bassiller ? Det er ingen skremsel - men bare for å være på den sikre siden. Håper det går bedre med deg i skrivende stund Thea ! Tenker stadig på deg selv om jeg ikke har kommentert så mye i det siste :-)) Hodepine på gang - og det er ikke særlig behaglig ! :-/

  SvarSlett