søndag 26. september 2010

Fortsettelsen

"Veien videre er det bare du som vet", var det en klok dame som skrev i en kommentar på den forrige bloggen min! Så glad jeg skulle vært, hvis jeg viste hvor veien videre gikk!
Den siste uka har jeg bare sagt "vil ikke snakke om det" når folk spør om -Hvaskjera?
Og det er strengt tatt ikke så mye å si.. Vi har rett og slett kjørt oss fast i ett dårlig spor.
Vi har vært såå fokusert på sykdom, bivirkninger, og megmegmeg i altfor lang tid.
Det har vært noen krangler oppi alt dette også, men nå måtte vi liksom "ta igjen" for mange uferdige diskusjoner, og da går man bare lei..
vi er jo fortsatt glad i hverandre, og jeg kan ikke se for meg ett liv med Preben..
Men det beste for begge parter er at vi ikke bor sammen for øyeblikket!

Jaja, ellers så... prøver jeg å jobbe litt, men har gått ned til 2 dager i uka igjen. De resterende dagene av uka går med til fysio 3 dager, og resten av de dagene ligger jeg rett ut på sofaen og er så sliten at jeg ikke greier å løfte en finger.
Og mens vi er inne på tema sliten.... jeg tenkte her en dag, at det kanskje hadde vært motiverende med en personlig trener, så jeg tuslet innom nærmeste treningstudio, og i dag hadde jeg første timen.. Åhh, gjett om jeg glemte å fortelle at jeg har vært "satt ut av spill" i nesten 1,5 år.
Jeg tror aldri jeg har hatt en så hard treningstime før i hele mitt liv, og etter 40 minutter måtte jeg be om nåde!
Dette var klokka 09.00 i dag tidlig, og forsatt greier jeg ikke å sitte i sofaen.. Jeg skjelver,er kvalm, alt verker, hodet dunker, og jeg kom meg inn i dusjen først i 19 tiden i kvelden. Der holdt jeg på å besvime, og ble sittende på en stol i en halvtime for å greie å bøye meg ned å ha på meg sokker:-p
Og nå ligger jeg på sofaen å lurer på hvordan i all verden jeg skal komme meg opp til soverommet:-o
Vel, jeg har værtfall lært at personlig trener er litt skummelt, og at vi venter litt med neste time;-)

4 kommentarer:

 1. En ting jeg har lært i livet, er at man fortest mulig skal gi slipp på det som ikke kommer til å være evig, og kjempe hardt for det som som kan vare evig! Om ting er evigvarende eller ikke, mener jeg å påstå at man innerst inne vet!

  Personlig trener? Du er GAL Thea!! hehe..Men visst du informerer om situasjonen din, så tror jeg nok at de kan sette opp en flott plan til deg og hjelpe deg på best mulig måte! Prøv igjen og vær ærlig denne gangen..Vet noen treningstudio faktisk har egne trenere som KAN dette med å trene (forhenværende)syke!

  Lykke til ;) Trening GIR overskudd!

  SvarSlett
 2. Lykke til med tiden fremover, det er ikke lett og det er kun deg selv som vet hva du vil og hva som kommer til å skje fremover.

  Og masse lykke til med treningen :D

  SvarSlett
 3. Lykke til med fremtiden både på kjærlighetsfronten og treninga, Thea :)

  SvarSlett
 4. Håper det går bra med deg Thea!
  Ønsker deg en god helg:)

  SvarSlett