søndag 5. september 2010

Joda, vi lever fortsatt..

Så vidt!
Forrige helg feiret vi min kjære manns 35 års dag, uten hemninger kan man kanskje si..
Lørdag og søndag lå jeg rett ut i senga, med spybøtta ved siden av senga.. Det kan nevnes at jeg drakk en halv flaske vin... Skal det være sånn etter hver fest, så kan jeg med sikkerhet si aldri igjen!! Jeg har hatt min dose med kvalme uten å være skyld i det sjøl, så sånt vil jeg ikke utsette meg selv for igjen:-p
Vel.. På søndag kveld begynte jeg å komme meg på beina igjen, og tenkte at jeg skulle ri meg en tur på min egen hest, som jeg har ridd EN gang siden jeg kjøpte den i fjor.. Nå har jeg kun ridd utemte hester siden jeg kom meg på hesteryggen igjen, men siden jeg var i så shabby form tenkte jeg å ta mine forhåndsregler.. Kremt..
Vel, ut på tur med min rutinerte konkurransehest, sammen med verdensbeste lærling.. Ridde ned en bakke, og rodeoshowet var i gang. Og med tanke på at jeg kan telle på 2 hender hvor ofte jeg har ridd siden mars 2009, så fløy jeg ganske grasiøst over nakken hans, og hadde ett heller ublidt møte med asfalten!
Dommen ble en kraftig hjernerystelse (som også er grunnen til minmal pc bruk siste uka) og da selvsagt minimalt med anstrengelser i 3 uker.. hurra!
Men dette er på en måte greit, for det er en ulykke som kan skje alle, og det betyr bare at jeg lever igjen:-)

Men såå... på mandag tok jeg Casper (bikkja) oå fersken OPPI en kasserolle med gryterett, som sto OPPÅ kjøkkenbenken.. Jeg skulle i første omgang bare si "NEI" og få han ned fra benken, noe han ikke var helt enig i.. Så han greide å lure inn ett bitt.. Litt kaos med sår som ikke ville slutte å blø, og en kjapp telefon til legen.
Inn for å få stivkrampesprøyte, og til slutt påfyll av blodplater, som viste noen dårlig tall! Sliter litt med noen prøveresultat om dagen, men heldigvis ikke noe som vi ikke kan få kontroll over.. håper jeg:-/

Vel, det var litt om min uke..
Nå skal jeg bli ferdig med den hjernerystelsen, og etter det er det INGEN nåde for verken Casper (som har sine gode perioder innimellom de veldig dårlige!) og ikke minst den "rutinerte" ridehesten... Føler at jeg har blitt litt lurt med begge disse kjøpene altså:-p

Ååh!! Dere har kanskje sett at "andre" bloggere (Nei, jeg ser nok fortsatt ikke på meg selv som en blogger;-)) legger ut sånn statistikk over hvordan folk finner fram til bloggen deres? Amatør-pc-brukeren meg har aldri skjønt hvordan de finner det ut, MEN i dag så jeg en boks hvor det sto *statistikk* på, og trykket meg inn! Og en helt ny verden åpnet seg:-)
Og jeg må jo dele det med dere, selv om det ikke akkurat var "hårreisende" morsomt da:-p
-Thea&Preben
-TheaogPreben
-Thea+Preben
-Thea/preben
Og sånn fortsetter navnene våre i en evighet!!
-Gerimax extreme energy trening (??)
-Sinna
-forhøyede leververdier etter transplantasjon
-Thea kreft
-blogg Thea+preben
-Kan jeg ta danskebåten mens jeg venter på oppholdstillatelse (lurer på om de fikk svaret de var på jakt etter... Om DU leser bloggen min igjen, så kan jeg opplyse om at det kan du ikke dessverre..)
-næringspulver hund
-adferdsproblemer hund (.....)
-"faren til Preben"


Også kan jeg nevne at 11000 av de som leser bloggen min er fra Norge, 128 fra Storbritannia, 110 fra Tyskland, 108 fra Usa, 66 fra Sverige,52 fra New Zealand, 43 fra Filippinene, 36 fra Danmark, 24 fra Japan og 20 fra Spania..
Lurer forøvrig på hvor mye de 24 fra Japan får ut fra å lese bloggen min, men det er nå såå..

3 kommentarer:

 1. Oioioioi....for en start på "det nye livet";)
  Ja ja,du kjenner i hvertfall at du lever??Men det var ikke måte på hvor mye uflaks du skulle ha på en gang da....og da tenker jeg jo også på at du skulle bli så hinnsides fyllesjuk etter ei halv flaske vin....kjipe greier;)
  Du får kose deg med hjernrystelsen,hunden,hesten og mannen så lenge:)
  Klem fra Aina:)

  Var forresten selv og fikk meg ei stivkrampesprøyte her i sommer,da jeg ble bitt av en geitekilling(vi har geiter også i barnehagen)...Den var så liten og søt og fikk ikke lov å drikke melk av mora....meg med mitt mamma-hjerte ga den selvfølgelig fingen min så den kunne få lov til å suge litt....var jo så nydelig og kosete....plutselig beit den meg en dag...snufs....også jeg som var så snill med den!!!!Men det morsomme med denne historien var at doktoren ikke visste hva en geitekilling var!!!!! Er det mulig???Hahaha.....
  Sånn,nå har jeg ikke mer på hjertet;)
  God natt:)

  SvarSlett
 2. Haha, dette er egentlig ikke uflaks sjø, det er bare livet mitt sånn som det var før:-) (riktignok er dette første gangen en hund har bitt meg da...)Men den halve vinflaska ja.. Hvem skulle tro at det er mulig å bli såå fyllesjuk liksom?!

  Fyy, slem geitekilling! De er søte helt til de får tenner liksom;-)
  Hahaha, tror jeg hadde ledd litt av den legen,men det er nå så da:-)
  God natt til deg også, eller god dag om du leser dette ved en senere anledning!:-)

  SvarSlett
 3. Hei Thea og takk for hyggelige ord hos meg. Jeg er stadig innom bloggen din også :). Men for en uke du har hatt, det der var ikke akkuratt fortjent. Nå bør det vel bare gå oppover håper jeg.
  Har forresten kjøpt meg tilskudd på forskjellige Bvitaminer så har startet med det. HAr også sendt blod til analyse i Tyskland så da får jeg mer svar på ev mangler på mineraler osv jeg bør ta hensyn til.
  KLEM KLEM

  SvarSlett