torsdag 14. oktober 2010

FerieparadisetJeg kan vel kanskje betraktes som den daarligste reisebloggeren, men har jo ikke tid til aa blogge, naar man lever i en fantasiverden! Jeg vil IKKE hjem paa söndag!
Siden Preben bestillte turen forrige fredag, og vi dro 2 dager senere, havnet vi i Phuket igjen. Men jeg klager ikke jeg altsaa.. Phuket er en nydelig plass, og jeg kunne lett bodd her ett aar.. For man blir aldri lei av parasolldrinker og late dager på stranda/hotellrommet.. Vaeret har vaer litt opp og ned. Regn noen dager, men jevnt på 25 grader. Noe som er varmt nok for to nordmenn fra Bergen;-)
Resten av bildene kommer naar vi er hjemme igjen..... kanskje;-p
Jeg hater internett, pc,blogspot og alt som er teknisk.. pokkern! Ser jeg har lagt ut 2 av mange bilder, men naar jeg lager innlegget ser jeg bare koder... saa da faar det bare vaere saann!

2 kommentarer:

 1. Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå,heldigriser...................................
  Sier ikke mer jeg,er IKKE misunnelig altså;)

  SKJØNNER GODT AT DU IKKE VIL HJEM!!!!!!!!

  SvarSlett
 2. Er du enda i feriemodus????
  Er spent på å høre hvordan dere har det etter ferien;)

  SvarSlett