torsdag 31. mars 2011

Siden sist....

Tja, hvor skal jeg begynne?
Jeg har vært i Kr.sund,hjem til Bergen, ble overassket med flybilletter til Island fra min kjære, deretter en langweekend på Island (BRRRRR!!), hestekjøp, kom hjem med en dum forkjølelse, som jeg nå endelig, etter 2 uker har greid å jage på dør igjen!

Det ble forresten en sjarmerende 5 år gammel vallak, med det enda mer sjarmerende navnet Sveppur! Hehe... Ikke spesiellt pen, men godgodgod på alle måter:-) Så nå får jeg bare gå å vente til juli!!

Det har vært mye kjøp og salg det siste året, og det tungt å svelge at jeg måtte selge hestene mine tidligere i vinter.. Men man kan ikke alltid få i pose og sekk, og når man i tillegg har jobbet så minimalt som jeg og Preben har gjort de 2 siste årene, så må det noen innsparinger til.. Men savnet til hest har vært STORT, så det er helt greit at det går rette veien igjen, både på den ene og andre måten:-)

Og ellers, så bruker jeg dagene på trening(all ære til den meste geniale PT i verden!!), jobber 20%, går tur med bikkjene, glaner på tv, og venter på at håret på huet skal gro! (joda, begynner å få litt lengde på det nå da:-)

Har egentlig mye å skrive om for tiden, men tiltakslysten er sååå liten...
Men måtte bare slenge inn ett lite meningsløst innlegg, siden det eneste livstegnet innpå her, er virus på chat-tingen øverst!
Over og ut fra Bergen!

3 kommentarer:

 1. Kjekt å få oppdatering fra deg, det er slettes ikke meningsløst! Takk for at du tar deg tid til det. Lykke til med ny hest og ny sveis. Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny hest;) Syns den så fantastisk ut jeg!!
  Godt med livstegn fra deg,er meningsfyllt nok i seg selv det;)
  Ha ei nydelig helg!!

  SvarSlett
 3. Grattis med ny hest....er bare litt misunnelig, men jeg skal nå ha en skokk med valper i sommer, så det er jo også kjekt da! Fint å høre fra en frisk og rask Thea!

  SvarSlett