fredag 15. juli 2011

God sommer osv

Først og fremst... benmargsprøven i mai var fin, og jeg ble friskmeldt for 3 nye måneder.. Bare tull å bekymre seg i en mnd før, hver eneste gang... Fordi nå er det kun 5 uker til neste gang, og klumpen i magen har allerede meldt seg:-p

Ellers, så er dagene bare kjipe for tiden, og DERFOR blir heller ikke bloggen oppdatert! Det er sol (av og til værtfall), sommer, ferie (når er det ikke ferie for min del egentlig) og alle er glade, muntre og kvalmt positiv til alt! Hva er det med nordmenn og sommer da??

Vel, nå er ikke alle dagene like kjipe, men jeg har da altså fremdeles ikke greid å komme meg tilbake på jobb, jeg har fått hjem hesten, som jeg IKKE kan ri på, jeg har ikke fått tilbake førerkortet mitt, og kun en spasertur i nabolaget (med følge) er nok til at jeg må innta sofaen i 4 timer etterpå! Jeg sover i ca 12 timer hver dag, jeg trener med kun en personlig trener, og gjør minst mulig av alt, for å unngå å besvime! Det er forøvrig lenge siden sist det ble heeelt svart, men det er også fordi jeg ligger rett ut mesteparten av dagen. Tenk om noen kunne finne ut hva dette er.... Noen mener at jeg er totalt utbrent, andre mener andre diffuse ting, og en healer mener at jeg har så mye gift i kroppen, at den reagerer på denne måten.. heh!

Men, så skjer det noe positivt også da!
Agnethe fikk endelig en donor, og begynner å bli på bedringens vei, etter 2 knalltøffe måneder!!

Jeg og Preben reiste på "kjærlighetstur" til London, for å feire 3 nye måneder som friskmeldt. Etter den helga fikk jeg også en influensa som slo meg heeelt ut, men det var verd de to ukene etterpå likevell!! Jeg har bare verdens beste mann, om dere ikke allerede vet det?! Vi har endelig greid å finne "veien tilbake" til hverandre, etter en kurshelg, der jeg fikk litt mer innsikt i hvordan disse to årene har vært for han.. Alle og en hver har vel skjønt at han har vært utrolig tålmodig, enestående hjelpsom, fantastisk osv.. Bak "kulissene" og foran også forøvrig, har vi jo hatt noen voldsomme krangler, som kommer av at han mener jeg bør være friskere, at jeg bør greie mer enn jeg gjør.. Ingen av oss har helt skjønt hvor sinnet hans plutselig kom fra, men det kommer vel av at han har vært den sterke så lenge, og at han kanskje nå hadde behov for at jeg kunne være det en stund? Uansett har vi funnet løsningen på det, og nå skal vi leve lykkelig resten av vårt liv osv osv!:-)

Men nok sutring og klaging!
Jeg håper (om det fortsatt er noen innpå her) folk får en flott sommer, så blogges vi kanskje til høsten, om jeg er oppe fra sofaen innen den tid;-)

2 kommentarer:

  1. Hørtes ikke noe greit ut Thea..Skjønner godt at både du og Preben blir frustrert av hele greia !

    Ønsker deg god bedring fremover, å at ting snart løsner for deg!!

    SvarSlett
  2. Om det fortsatt er noen innpå her? Ja, jeg er det. Hyggelig å høre fra deg igjen. Du er flink til å beskrive hvordan du har det på en ærlig måte uten at det føles som sutring og klaging! Viktig å få det ut. Det er det som er mitt problem, har et totalt tankesurr som maler meg opp innvendig - og superdårlig samvittighet fordi jeg som har det så godt på alle måter likevel kan tenke å føle som jeg gjør! Kjempefrustrerende. Men setter ting litt i perspektiv når jeg tenker på hva du går gjennom. Tenker på deg selv om vi ikke kjenner hverandre.

    SvarSlett