fredag 30. november 2012

Juleferie

I går pakket jeg bagen, og reiste hjem.. Når man kan velge å være dårlig på sykehuset, eller være dårlig hjemme.. Da kan man like gjerne være hjemme!
Den eneste forskjellen er at jeg sover når jeg føler for det hjemme, uten forstyrrelser. Sover nesten ikke på natta, så da er det greit med noen timer på dagen om ikke annet..

Som Preben allerede har skrevet, er jeg kun på en "nødplan-behandling",og det tærer på både psyken og kroppen, og vi begynner begge å forstå hvilken vei det går.. Enkelte timer har jeg bare lyst å slutte med cellegift, og ha det bra så lenge det varer. Men det gjør man ikke.. For vi vet jo ikke om det kan gå bra, hvis vi bare fortsetter litt til..Vi hadde egentlig forberedt oss på en ny BT, og sank litt sammen når det gikk i vasken. Ikke at jeg ville gå gjennom det på nytt, men jeg ville bli frisk..
Men, det er jo snart jul, så vi får se litt lyst på livet akkurat nå..
Når jeg kom hjem i går, var det ikke antydning til snart advent.. I dag derimot er det jul i stua:-) Ikke min fortjeneste, men Fredrik og Preben greide det fint med litt veiledning!
Dette blir andre jula vi ikke får feiret hjemme i kr.sund, av nesten samme grunn som sist, så da må vi gjøre ett forsøk på å lage en "mammajul" her..

Ellers har vi nå ett dyrefritt liv.. Casper har flyttet til mamma, for godt, hesten er solgt, og pus har flyttet til en hyggelig familie på Voss. Veldig trist å komme hjem til "tomt" hus, men det er vel en vanesak... Faktisk første gangen jeg ikke har dyr, hverken hjemme eller i stallen. Hund og katt har jeg hatt siden jeg var 10, og nå er det plutselig ingenting igjen.. Jeg skulle ønske mine problem var at jeg ikke har råd til å kjøpe akkurat den kjolen, eller være invitert på akkurat den festen.... MEN, det er snart jul, tenk positivt.. Så håper vi at 2013 blir ett år som faktisk bringer nye muligheter..

Takk takk og takk igjen for koselige, og oppmuntrende kommentarer folkens!
God helg!
Thea


16 kommentarer:

 1. Så deilig å få komme hjem da,selv om det nok føles ganske så tomt uten dyr......heldigvis så har du Preben da, du får bare få han til å gå rundt å bjeffe og logre litt for deg....hehe,blir kanskje ikke det samme men hadde vel vært litt gøy.... ;)

  Åhhhh,du er så tapper,du klarer å tenke positivt oppi alt det du må gjennom,det er så fantastisk-DU er så fantastisk!!!
  Det er så deilig å lese at du har vinnerinnstinktet i deg fortsatt og kjemper for livet-bokstavelig talt!!!
  Det gjør så vondt å lese at du er på en "nødplan" .....men samtidig godt at du fighter videre å ikke gir deg!!
  Ikke gi opp Thea,jeg gir deg i hvertfall ikke opp-dette skal du klare!! Du har kjempet deg igjennom det med nebb og klør før,og er SIKKER på at du skal klare det igjen!! Med så mye livslyst så må det bare gå rette veien:))))
  Ønsker deg en fin helg,med adventspynta hus og dine egne trygge gode omgivelser rundt deg....
  Sender deg mange gode tanker og juleønsket mitt blir at desember OG 2013 gir DEG nye muligheter!!!

  SvarSlett
 2. Kjære Thea og Preben.Jeg har fulgt med dere ei stund å er like spent hver gang jeg "titter"innom.Det er nå godt at du kan være hjemme det er mer ro å fred til å hvile.Jeg sender mine varmeste tanker til deg.Nå håper jeg det bare går en vei og det er framover, nå skal du bli frisk ha ei fin advent å ei enda finere jul sammen med din kjære.2013 skal bli et flott år for dere begge håper jeg.Ha ei riktig go helg.Varme klemmer fra Tina

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker dere en fredfull jul, og at 2013 er året da alt snur i positiv retning for deg Thea og Preben. Dere er tapre og dere fortjener så inderlig at alt snur nå.

  SvarSlett
 4. Mange varme tanker og positiv energi til deg, Thea!
  Klem <3

  SvarSlett
 5. Mange positive og varme tanker er sendt, og det skal jeg fortsette med!!

  SvarSlett
 6. Krysser fingrene for deg Thea

  SvarSlett
 7. Hey are using Wordpress for your site platform?
  I'm new to the

  blog world but I'm trying to get started and create my own.
  Do you require any html coding

  expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!
  My web site: www.fishingspain.net

  SvarSlett
 8. Sender styrkende tanker. Ønsker at dere får en fredelig og hyggelig jul at at 2013 skal bringe helse og nye muligheter. Hilsen M

  SvarSlett
 9. Admiring the commitment you put into your

  site and detailed information you provide. It's good to come

  across a blog every once in a while that isn't the same unwanted rehashed material.
  Fantastic read! I've saved your site and I'm adding your

  RSS feeds to my Google account.
  Also see my webpage > http://janet-bell.blogspot.fr/

  SvarSlett
 10. Ønsker dere begge en riktig GOD JUL
  Håper det står bra til og dere kan kose dere nå i julen
  Tenker masse på dere og ønsker deg Tea alt godt og at du har gode dager.
  Varme klemmer fra Tina

  SvarSlett
 11. Krysser fingrene for deg Thea ;) Nå er det et nytt år, med nye muligheter...ingen vet hva fremtiden bringer, så ikke la tunge tanker trekke deg ned! Fortsett å bruke styrken din, for Du er så sterk, å det er mange mennesker som tenker på deg ;)

  SvarSlett
 12. Kjære Thea jeg ønsker deg et GODT NYTTÅR.
  Håper dagene er gode,sender masse varme tanker til deg.
  Klem fra Tina

  SvarSlett
 13. Hvordan går det med deg Thea? Hilsen en leser:)

  SvarSlett
 14. Kjære Thea håper det går bra med deg og at du har gode dager.Tenker masse på deg og sender deg mange styrkende tanker.
  Varm klem fra Tina

  SvarSlett
 15. Kjære Thea. Selv om jeg ikke kjenner deg, tenker jeg mye på deg. Håper det går bedre med deg. Uansett er du en tøffing. Mange styrkende tanker fra M.

  SvarSlett
 16. Hei Thea, tenker på deg. Går det bra med deg?

  SvarSlett