lørdag 19. januar 2013

På tide

med en ny oppdatering kanskje..
Vi har gått helt i dvale når det kommer til bloggen, og jeg har knapt vært innom den i år. Så da var det kjekt å lese mange hyggelige kommentarer.
Jeg har ventet bevist med å skrive, for jeg ville så gjerne skrive noe positivt. Men det skjer ikke, så da kan jeg like godt bare fortelle "ståa".

Desember var en eviglang og "syk" mnd, der jeg tilbragte hver bidige dag og natt på sykehuset.. Sykehuset er ikke noe god plass å være på lengre, så når nyåret kom, dro vi hjem. Jeg går fortsatt på små doser cellegift, men det har ikke så stor betydning lengre. Hvis det kan komme en ny plan, en ny medisin om en stund- så har jeg ikke mer å gå på uansett. Hodet vil, og er veldig klar for å kjempe, men kroppen har gitt opp.

Jeg har vært i min egen lille bobleverden, og trodd at hvis jeg bare greide litt mer, og enda litt til, så fikk jeg en BT. Men jeg innser og kjenner at det er mer urealistisk å tenke sånn nå, enn før.

Valget vi må ta nå, er om jeg skal fortsette med cellegift, for å dra ut tiden (om ikke cellegiften tar livet av meg først...noe det mest sannsynlig gjør), eller om jeg skal slutte på det, og ha noen gode dager/uker/kanskje måneder sammen med de jeg er mest glad i. Det er kanskje det tyngste valget å ta, for jeg er innstillt på å ikke gi meg, og jeg har ett så stort håp at det skal dukke opp noe nytt, som kan ta knekken på kreftceller og f**enskap!

Såå, da gjenstår det vel bare å si, noe forsinket- Godt nytt år...11 kommentarer:

 1. Kjære Thea
  Det gjør så vondt å høre hvordan du har det,jeg håper så inderlig at det finnes en medisin som kan gi deg gode dager og år.
  Håper du kan ha masse go støtte og hjelp fra dine og at du har styrke til og kjempe,kansje det kommer noen medisiner snart.
  Uansett så var det godt å høre fra deg
  Kjemp videre vi er mange som tenker på deg og sender deg masse go og positiv energi.
  ønsker deg mange gode dager
  Varme trøsteklemmer fr Tina

  SvarSlett
 2. Det som slår meg, er at du fortsatt ikke er innstillt på å gi deg!! Du er en skikkelig fighter Thea!! Det er flott at du har et håp om at det skal dukke opp noe som kan ta knekken på denne jævla dritten!!!! Jeg skal håpe med deg!!

  Har hatt besøk av en fra Kreftforeningen ( "Krafttak mot kreft" ) i barnehagen før jul de to siste årene,og han har fortalt om ei lita jente (datteren til en kamerat av han) som heter Elise.Hun fikk påvist kreft,MLL(aggresiv leukemi) og hvis jeg ikke husker feil tror jeg det var sånn ca 20% sjangs for at hun kom til å overleve.....foreldrene fikk dødsbudskapet 10 ganger.....
  Legene fant et lite halmstrå,og de fikk tilbud om å prøve utprøvende behandling med nye medisiner som ikke var forsøkt i norge før.
  I dag er denne lille jenta 5år,har "flyttet" ut av sykehuset og er FRISK:)))))

  Vet ikke hva du syns om å høre slike historier Thea,men håper du syns det er greit,og at det kan hjelpe deg til å holde håpet levende!!
  Tenker på deg og vil fortsette å sende deg varme gode tanker:)))

  SvarSlett
 3. Takk for oppdatering, men vondt å høre det du forteller. Det må være fælt når hodet vil kjempe, men kroppen ikke vil. Håper virkelig at legene kommer med noe nytt. Det skjer jo stadig ny forskning... Kjenner faktisk en som går på lave doser cellegift på 5. året, legene har gitt henne opp, men hun tenker som så at man aldri vet når det bliforsket fram ny medisin. Tenker masse på deg og håper dagene blir så gode som de kan. Styrkeklemmer sendes fra M

  SvarSlett
 4. Hei Thea! :)

  Jeg har fulgt bloggen din lenge, men har ikke skrevet her før. (Jeg pleier ikke å skrive kommentarer på blogger, men så tenkte jeg at Thea virker jo så snil og grei og klok, hun tar det sikkert ikke ille opp at jeg ikke er noe flink til å ordlegge meg). Jeg vil bare si at jeg tenker på deg og ønsker deg alt godt! Du er en nydelig peson! Takk for innsiktsfulle, morsomme og ærlige blogginnlegg. Jeg sender deg noen styrkende tanker og ønsker deg et godt nytt år! Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 5. :( Kreft er en skikkelig drittsykdom.. Jeg har fulgt denne bloggen siden den ble opprettet, og jeg var helt sikker på at alt skulle bli bra da du ble kvitt kreften første gangen. Krysser fingra for at det dukker opp en kur som passer til deg.

  SvarSlett
 6. Aner ikke hva jeg skal "si" Thea...unner deg alt godt på veien, og håper det snart dukker opp noe som gjør at du slipper å ta umulige valg !

  SvarSlett
 7. Hvordan går det med deg Thea?

  SvarSlett
 8. Klem. Håper du har det bra !

  SvarSlett
 9. En varm klem fra ei dame som følger deg og tenker på deg..selv om vi ikke kjenner hverandre. Beundrer deg!!!

  SvarSlett
 10. Tenker på deg hver dag Thea <3

  SvarSlett
 11. Håper å høre fra deg snart Thea <3

  SvarSlett