onsdag 7. desember 2011

Endelig jul igjen:-)

Det er jo bare ett halvt år siden sist jeg skrev, så det er ikke vits å komme med noen unnskyldning en gang. I tillegg er det kanskje ikke så mange å beklage til heller lengre;-)
Men uansett, så skal jeg oppsummere kjappere enn kjappest det siste halvåret!
Jeg har altså fått meg ny jobb, på ett mottak for enslig mindreårige flyktninger som har fått bosettelse i kommunen, kjempegivende og utrolig morsom jobb!!
Jeg har kommet i gang med hesten, fått startet noen stevner og... tja, kan ikke beskrives, bare helt utrolig HERLIG å være i gang igjen!!!!
Alle beinmargsprøvene i år har vært fine, BANK I BORDET!
Vi fikk besvimelsene under kontroll ved hjelp av medisin, bl.a B12 sprøyte.. er det mulig?! Begynner også å få kontroll på fatiquen, og det gjør livskvaliteten min myyye bedre!
Preben er opptatt med jobb, trening, oppussing og slike ting han liker å være opptatt av, og han er vel endelig tilbake i en normal hverdag han også!
Og det var kort fortalt det som har skjedd siste halvåret:-)
Fikk meg noen dager på vårt kjære Haukeland for noen uker siden, pga lungebetennelse, og ble selvsagt satt ut av spill, men begynte på jobb igjen denne uka. Greit at jeg bare trenger 4 uker på å komme meg igjen etter noe sånt:-)
Ble jo litt for sent ute med julepynt og gaver og slikt, men nå er huset fullt av nisser, engler, stjerner, julekuler, og glitter, julegavene er handlet og pakket inn, og nå sitter vi bare å venter på avreise hjem til Kristiansund den 22 desember.. så lenge til da!! Og i tillegg må jeg på jobb igjen 5 juledag, så jula hjemme blir litt amputert! Men er det ikke fantastisk å bare klage over sånne små bagateller da!:-)
God førjulstid til de av dere som fortsatt er innom her!

2 kommentarer:

 1. Er fortsatt stadig innom her og ser etter oppdateringer jeg! Tar det som et godt tegn at du er for opptatt med jobb og fritids til at du har tid til å blogge... GOD JUL til deg og dine.

  SvarSlett
 2. Fantastisk:)
  Da er det bare å ønske dere en nydelig fin jul:)

  Klem fra Aina:)

  PS: Jeg sa jo at dette kom til å gå bra.....hehe;)

  SvarSlett