lørdag 28. april 2012

Ny runde...

Vi har vært i tvil om vi skulle skrive noe mer på denne bloggen, og hva vi skulle skrive. Og om det i det hele tatt er flere som er innom her. Vel, kort fortalt. Starten på april begynte med en prøve av beinmarg og spinalvæske, der det etterhvert var klart at det var blaster (kreftceller) de hadde funnet. Svaret fikk vi sent en tirsdag på telefon, med beskjed om å komme inn 2 dager etter. Som sagt så gjort. Thea har begynt på ny cellegift, som hun blir veldig veldig dårlig av selv, men som kreftcellene reagerer positivt på, dvs kreftcellene tåler cellegiften like dårlig som Thea gjør! Planen er også stråling etterhvert, så vi får bare stole på legene, denne gangen også.. Vi kommer garantert ikke til å være så aktiv på bloggen denne runden, men jeg skal prøve å oppdatere de som vil vite hvordan det går. Preben.

8 kommentarer:

 1. Triste nyheter.....
  Bra at cellegiften tar kreftceller,selv om Thea blir dårlig!!
  Krysser fingre og tær for at dette skal gå bra-IGJEN!!
  Dere blogger selvfølgelig som dere vil,sjekker innom uansett for å se etter gode(!!!!!!)nyheter!
  Det er i motbakke det går oppover,selv om den bakken kanskje begynner å føles i overkant lang for dere......

  SvarSlett
 2. Sender dere alle gode tanker og håper at Thea snart blir bedre. Har fulgt bloggen deres dele tiden og har stadig vært innom for å høre om den fine fremgangen som har vært. tenker på dere.

  SvarSlett
 3. Trist å lese at dere igjen må ta opp kampen mot kreften! Masse lykke til - måtte dere få styrke og hjelp til å komme dere gjennom cellegiftkurer og stråling igjen. Varm klem !

  SvarSlett
 4. Jeg fulgte bloggen deres i forrige runde og har av og til vært innom. Veldig trist å høre at Thea igjen må gjennom tøff behandling. Tenker på dere i denne tunge tiden. Verden er virkelig ikke rettferdig.
  Hilsen M

  SvarSlett
 5. Utrolig trist å lese at Thea igjen må kjempe mot kreften. Jeg tenker på dere og sender mange varme tanker. Klem fra Malene

  SvarSlett
 6. Var bare innom for å se om Thea hadde en morsom oppdatering. Det ble ikke helt sånn - men tenker og håper hun dukker opp igjen med sin småsarkastiske humor.

  Sender mange tanker til dere - ord blir fattige.

  klem fra en leser M

  SvarSlett
 7. Dette var synd.. Men håper det går bra til sist. Håper også du orker å oppdatere innimellom slagene. Hår fulgt dere lenge...
  God bedring!

  SvarSlett
 8. Utrolig kjipt med ny runde! Jeg har fulgt med ganske lenge, men er ukjent for dere. Ønsker Thea lykke til med behandlingen, og sender gode tanker og kampvilje deres vei. God bedring!

  SvarSlett