lørdag 12. mai 2012

Rolig lørdag....

... For hvordan skal vi noen gang få hatt en travel lørdag? 
ikke for å virke negativ altså...
Vel, uansett.. jeg er ferdig med de 3 første ukene av behandlingen, og har nå 2 uker pause.(rekker akkurat å få en kjip 17 mai på sykehus igjen;-) Det kan vel egentlig være greit, for formen blir ikke så bra av den cellegiften. Denne runden med behandling er nesten verre enn det jeg var gjennom under BT. Jeg har bl.a mistet mye av muskelmassen i beina, og har store problemer med å gå av egen "motor", og uten hjelpemiddler, eller rullestol. Men så lenge giften tar knekken på kreftcellene, før den tar knekken på meg, så er det greit. skal vel alltids greie å reparere meg igjen etterpå. Akkurat nå er vi bare inne i en venteperiode igjen, og vet egentlig ikke hvordan vi skal planlegge mer enn 1 dag om gangen. Og om 4 uker får vi vite om jeg kan fortsette med den behandlingen jeg tar nå.. Stresser mye pga det, og blir derfor inni min egen lille boble om dagen. Så jeg er egentlig bare innom for å takke for oppmuntrende meldinger, besøk, kommentarer her osv.
Thea.

9 kommentarer:

 1. Kjære Thea. Takk for at du oppdaterer. Synes det er skrekkelig at du skal måtte gå gjennom denne tøffe behandlingen. Du har vært gjennom altfor mye allerede. Selv om jeg ikke kjenner deg, følger jeg bloggen din og jeg håper behandlingen blir så skånsom som mulig for deg. Med ditt pågangsmmot er jeg ikke i tvil om at du vil klare å reparere deg selv etterpå. Nå gjelder det bare å få tatt knekken på kreftcellene. Sender mange gode tanker til deg. Hilsen M

  SvarSlett
 2. Kjempe god bedring til deg, Thea! jeg har fulgt bloggen din hele veien. Takk for at du oppdaterer. Sender mange varme tanker. Malene

  SvarSlett
 3. Vet ikke helt hva jeg skal si jeg, annet enn at du er tøff!!!
  Skjønner godt at du er inni ei boble.....får håpe du får tiden til å gå og krysser fingre og bein for at dette går bra-IGJEN!!!!!
  Tenker mye på deg!!!!

  SvarSlett
 4. Å nei Thea....Dette var trist! Enda en runde..godt du er ei sterk jente! Masse lykke til fremover!!

  SvarSlett
 5. Jeg ønsker deg lykke til. Synes det har vært nok for deg nå!

  SvarSlett
 6. Ønsker deg og dine all lykke, ingen fortjener det du/dere opplever. Vær sterk, stå på- klem fra Maysa(Østlandet)

  SvarSlett
 7. Hvordan går det egentlig med deg thea?

  SvarSlett
 8. Hei, og takk for lykkeønskninger. Det går etter forholdene ganske greit. Har bare ikke hatt energi til å skrive her. Men skal prøve å få inn en oppdatering i løpet av dagen.

  SvarSlett
 9. Så godt å høre:)
  Greit med oppdateringer, men så lenge ikke energien er der er det godt du legger inn en kommentar,tusen takk for det:)))

  SvarSlett