lørdag 21. juli 2012

Ny oppdatering

Nå er det kanskje på høy tid å gi lyd fra seg.
Det er ikke det at det ikke har skjedd noe, eller at vi har hatt dårlig tid, etc etc, men når man endelig er hjemme, så er ikke dataen førsteprioritert rett og slett..
Jeg har vært lite hjemme også forøvrig, den første cellegiften jeg fikk, tok nesten bokstavelig talt knekken på meg. Måtte ha en pause, for å bli "litt sterkere", noe som gjorde at kreftcellene fikk herje som de selv ville, men nå har vi begynt med en ny cellegift, og vi har tatt tilbake litt av kontrollen, selv om vi ikke vet hvordan det ender.
Etter at jeg ble så dårlig, mistet jeg litt av den viljen til å kjempe, for nå er jeg så lei og sliten. Det er liksom ikke noe å kjempe med.. Og hva er vitsen i å bli friskmeldt, kave seg fram til ett nytt liv, for deretter å få en stor rullestein i hodet. Men vi gjør nå det beste ut av dagene, og prøver å finne på noe utenfor huset, de dagene jeg er nesten oppegående (greier fortsatt ikke å gå skikkelig selv..), og mamma har flydd fram og tilbake her mellom meg og jobb. Nå har hun 1 mnd ferie+ at hun fikk 1 mnd permisjon med lønn fra jobben sin, og blir her til hun starter på igjen. Jeg har sagt det før,men sier det igjen:Man blir aldri for gammel til å bli litt bedre, bare mammaen er i nærheten.

Tusen takk igjen for oppmuntrende kommentarer, meldinger, telefoner og til dere som stikker innom!
Neste på planen nå, er beinmargsprøve på onsdag, også vente på neste trekk.. Mye venting og planlegging føler jeg. Men når man først skal bli syk, så er ikke Norge det dummeste landet å bo i, tross alt.

5 kommentarer:

 1. Så godt å høre fra deg!
  Skjønner ikke hvordan du holder ut,men du er beintøff som ikke gir deg!!
  Det skal ikke bli flere rullesteiner i hodet-det må det ikke,bare du kjemper deg gjennom dette også så er du nok i mål!!
  For en fantastisk mamma du har,og for en flott arbeidsplass hun har som gir henne permisjon MED lønn en hel mnd,ble helt rørt av det jeg!!
  Det er sant som du sier,det er nok ikke det værste landet å bli syk i......

  Stå på Thea,kan ikke få sagt det nok,syns du er et råskinn:)))))))

  Sommerklemmer fra Aina!

  SvarSlett
 2. Lykke til videre. Jeg heier på deg. Skjønner du er sliten og lei, og det far du lov til!! Alikevell håper jeg du finner "gnisten" og fortsetter å kjempe. Som sagt, jeg heier!

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at det ikke alltid er like lett å kjempe. Men du har vist før at du ikke akkurat er den som gir opp med det første. Og jeg er nesten sikker på at du også denne gangen vil fatte mot selv om dagene vil gå litt opp og ned. Uansett er vi mange som heier på deg og som har troen på at dette vil gå bra til slutt :-) Hilsen M

  SvarSlett
 4. Vet egentlig ikke hva jeg skal si Thea..dette er bare trist..Håper gnisten kommer tilbake snart, men skjønner veldig godt du er lei....det har du lov til. Men etter regn kommer sol!

  SvarSlett