mandag 27. august 2012

27.08.2012

Tja, kanskje på tide å skrive noen ord igjen.
Blir bare dårligere og dårligere til å skrive her, men føler liksom ikke det er noe nytt..
Bortsett fra at cellegiften ikke virker som den skal, så nå er vi i ett ventestadiet, til de kommer opp med en evnt ny plan.. Har vært innlagt i 3 uker, var hjemme 2 dager,og er nå tilbake på sykehuset. Den cellegiften jeg tar for øyeblikket, blir jeg rett og slett dårlig av, får ikke i meg mat, og om jeg greier å spise en brødskive/kjeks/what ever, så kommer det opp igjen før jeg rekker å tygge siste biten. Flink til å drikke vann da i mellom slagene, så det ikke bare kommer opp syre:-p Hvis jeg skal finne noe positivt i dette!

Så mens vi venter på ett mirakel, så prøver vi å leve litt normalt. Neste helg skal vi i bryllup til Agnethe (noen som husker "Cancer-buddyen min"?) og hennes utkårede Hans Erik. Fort og gæli som de sier, men så romlemantisk! Håper bare at jeg kommer meg opp og ut av sykehus-sengen før den tid! Så utrolig kjipt å ikke kunne planlegge noenting lengre... Men det må jo være bra å irritere seg over at man ikke kan planlegge, for den dagen jeg ikke irriterer meg over sånne ting, da er jeg ikke helt bra lengre..

Min fantastiske herlige mann (jada, litt kliss, men det må være lov å klisse litt;-) sliter seg fullstendig ut, mens han løper mellom sykehus-senga mi, hundene hjemme, innom jobb for oppdateringer, og deretter tilbake til meg, til han blir jaget hjem hver kveld. Hvis han da ikke sover på felt-senga eller i en stol her. Er ikke noe vits i å si noe heller, for han hører kun det han vil høre.. Og jeg skal vel ærlig innrømme at jeg ikke hadde greid dette så bra uten han. (mtp hvor dårlig jeg faktisk takler med hans hjelp)...

Enkelte dager er det svært fristende å slutte å ta cellegiften, slutte å møte opp på sykehuset, og heller ha det bra en stund, så lenge det går.. Men så er det den "støtten" man har av giften, håpet om at den kanskje en dag virker, som gjør at man fortsetter likevell.. Men sånn som nå, når jeg ikke husker sist jeg var ute å gikk en tur, var ute i byen, eller bare en tur på butikken, da lurer man på om det er verd det... Å se de pårørende, hvor sliten de faktisk er av dette, er kanskje det verste..Men når vet man at nok er nok liksom..?


9 kommentarer:

 1. Hold ut. Dette SKAL gå bra. Klem.

  SvarSlett
 2. Hei Thea. Har fulgt bloggen din en stund, men aldri kommentert tidligere. Er forferdelig leit å lese det du skriver i dag og hvordan de siste månedene dine har vært. Skulle ønsker det var noe en kunne gjort for å lette alt det vanseklige for deg. Jeg ønsker deg virkelig gode bedring og håper et mirakel vil skje!

  SvarSlett
 3. Hvordan kan du vite at nok er nok? Vi hører jo flere historier om mennesker som kommer seg mot alle ods. Som lever etter å ha fått tilbakefall flere ganger. Min opplevelse er at de fleste norske leger har respekt for denne problemstillingen å ikke ønsker å påføre pasienten, mennesket, mer smerte enn nødvendig. Kan du klare å tenke at så lenge de velger å prøve videre så er det fordi de håper og tror at du på sikt kan få bedre dager? Kan du dpørre dem direkte?
  Å så tenker jeg at selv om du ikke opplever det sånn så tror jeg du gir mye til dem som er gla i deg bare ved å være deg! Bare å lese hva du skriver gir oss lesere noe viktig.
  Med alle mulige gode ønsker for timene og dagene dom kommer, m

  SvarSlett
 4. Når vet man at nok er nok??? Oi,det er et vanskelig spørsmål......men tror ikke du er der enda!! Det føles nok sånn innimellom,men måten du skriver på sier meg at du ikke har gitt opp:))) Du ser frem til ting som skjer,det må da være positivt!! Håper du er i tålig form så du får med deg bryllupet.....
  Tror nok Preben,familien og vennene dine er klare for å "slite" med deg lenge lenge om det er det som må til,tror nok mannen din helst vil bli gammel med deg(mere kliss;) )
  Tenk på deg selv nå Thea,de som er glad i deg har det nok ikke så lett,men de er i hvertfall friske og vil nok gjøre alt for deg!!! Knips med fingrene og la de varte deg opp,holde spybøtta for deg osv...;)
  Og du er FLINK som drikker vann og ikke minst positiv,hehe,det er bra-tommelen opp for deg:)))

  Bak skyene er himmelen alltid blå-til og med i Bergen!!!!!!!

  SvarSlett
 5. Kjære deg, Thea. Forstår at dette må være forferdelig tungt, det varer og varer og du ser ingen ende. Men du skal være trygg på at legene ikke ville gitt deg cellegift dersom de ikke mente at det var noe håp. De pårørende er selvfølgelig slitne, det er vondt å se en man er glad i lide. Likevel må du ikke glemme at det er du som sitter med den aller største smerten, og dersom det var du som var frisk og rask er jeg sikker på at du ville stilt opp for de som er der for deg nå. Riktig god bedring, Thea! Jeg heier fortsatt på deg :-) Hilsen M

  SvarSlett
 6. Takk for kommentarene folkens:-) Oppmuntrende positive mennesker er det beste jeg vet:-)
  Jeg tviler ikke på at det er grunn til at jeg får cellegift, og jeg er ikke klar for å gi opp, bare så det er sagt. Men enkelte dager, når jeg ikke kommer meg opp av senga for "egen motor", og jeg ser mer ned i en spybøtte, enn jeg ser ut av vinduet f.eks, da er jeg klar for en pause, om ikke annet.. Om det er forståelig for noen...

  SvarSlett
 7. Selvfølgelig er det forståelig! Du har all grunn til å være lei og når du beskriver de dårlige dagene, forstår jeg godt at du bare vil gi opp. Jeg beundrer imidlertid ditt pågangsmot, du har vist gang på gang at du reiser deg, og det er det du må holde fast ved. At det går opp og ned er helt naturlig i den situasjonen du befinner deg i. Heia deg, Thea! Hilsen M

  SvarSlett
 8. Herlighet,har FULL forståelse og beundrer deg!!!
  Syns du er beintøff:))))

  SvarSlett
 9. Stå på Thea. Håper du fikk med deg bryllupet til veninna di. Dere kan snart feire 3 års bryllupsdag selv - gratulerer med det ! Ønsker deg alt godt.

  SvarSlett